Chec aperitiv

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2011 | 5536 vizualizari

 

mi era o pofta...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri smantana
  • 5 linguri faina
  • vegeta,piper
  • frunze de patrunjel
  • 150 gr de parizer
  • 150 gr muschi tiganesc
  • 100 gr telemea
  • cateva felii de branza brie
  • 100 gr masline
  • 1 ardei kapia rosu
  • 6 ciuperci chompignions
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se amesteca ouale cu smantana si cu faina .Se pune vegeta si piper dupa gust dupa care se adauga parizerul taiat cubulete,muschiul tiganesc taiat cubulete,ardeiul kapia tocat,maslinele taiate feliute,branza telemea,ciupercile taiate cubulete si frunzele de patrunjel tocate.Se amesteca si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra se pun felii de branza brie si se da la cuptor pentru 45 de minute .Se face testul cu scobitoarea si daca e gata se opreste focul .Se serveste rece sau calda .eu am papat calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Eclere aperitiv cu branza si jambon