Cordon bleu

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 5 Feb 2010 | 6490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • 3 feli sunca
  • 3 feli cascaval
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de pui se taie si se bate bine cu ciocanul pentru snitele,apoi se sareaza si se pipereaza.

Pe felia de piept se aseaza sunca si cascaval ca in imagini,iar apoi se ruleaza;daca nu sta rulat se fixeaza cu scobitoarea.

Pieptul se trece prin pesmet(sau faina),ou,pesmet si se pune in ulei incins si se prajeste la foc mediu(se intoarce pe toate partile sa nu ramana crud).Cand s-a rumenit se scoate pe o farfurie cu un servetel absorbant.

Se serveste alaturi de o salata sau muraturi(sau ce vreti voi).

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la tigaie