Cordon bleu

de miremirc in Pui, 13 Feb 2012 | 6853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 8 felii sunca praga
  • 100 g cascaval
  • 2-3 lg pesmet
  • 2-3 lg faina
  • 1 lg frunze oregano uscate
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Taiem pieptul de pui , apoi acoperim fiecare felie cu folie alimentara si batem cu batatorul de snitele; saram, piperam si presaram oregano uscat ; acoperim farfuria cu folie alimentara si lasam la rece pentru 30 de minute. Pe fiecare bucata de piept de pui asezam o felie de sunca si o bagheta de cascaval si rulam. Acest rol il tavalim prin faina, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi asezam rolurile din piept de pui la prajit.

Se scot din ulei direct pe un prosop de hartie sau pe servetele. Servim langa o portie de orez si muraturi sau fiecare dupa gustul lui.

Pofta buna !! Copilasilor le place cel mai mult ... :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Maria68 1

13.02.2012, 21:21

imi place mult

Mihaela11_jo 1

14.02.2012, 11:45

Delicios si arata impecabil

DIANA B 1

14.02.2012, 12:47

Asta , DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu