Cordon bleu

de Criss in Pui, 30 Sep 2011 | 6502 vizualizari

 

...sau rulouri din piept de pui umplute cu sunca si cascaval. O sunca de pui, cam palida :), motiv pentru care nu se distige foarte bine .

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -4 felii de sunca
  • -4 bucati de cascaval
  • -sare, piper
  • -1 ou
  • -faina
  • -pesmet
  • -ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Dintr-un piept de pui am taiat 4 felii pe care le-am batut cu ciocanul de carne, le-am condimentat cu sare, piper, am asezat cate o felie de sunca, una de cascaval si le-am rulat. Le-am dat prin faina, ou batut, pesmet si le-am prajit in ulei. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]