Corabioare de dovlecei

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2010 | 5750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 litru supa de legume
  • 100g sunca de Praga(sau bacon)
  • 2 fire ceapa verde
  • 100g branza de capra
  • 1 rosie
  • 2 linguri lapte
  • 1/2 lingura patrunjel tocat
  • 1/2 lingura marar tocat
  • 1/2 lingura cimbru tocat
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare de dovlecei:

Se taie doveleceii in 2 pe lungime si se scoate miezul cu o lingura(cu atentie sa nu se rupa).Se fierb in supa timp de 5 minute.Se lasa la scurs si racit,timp de 15 min.

Se toaca ceapa marunt,sunca se toaca cubulete,rosia decojita se toaca si ea tot cubulete.Totul se amesteca cu branza data pe razatoare,laptele si verdeturile.Se condimenteaza cu sare si piper.Cu aceasta compozitie se umplu dovelceii,care se aseaza intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si se dau la cuptorul incins la 200gC pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane - putin mai altfel