Corabioare cu salata de ton

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2010 | 4602 vizualizari

 

Drept corabioare am folosit doua variante:lamai si ardei rosu gras.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton bucati  in ulei
  • o mana de orez
  • o mana de masline feliate
  • 2 ardei grasi
  • 1-2 linguri seminte de susan
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • Pentru corabioare:
  • 3 lamai
  • 3 ardei grasi rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu salata de ton:

Fierbem orezul in apa cu sare, il spalam sub jet de apa rece ,il lasam la scurs si apoi il asezam intr-o salatiera.Adaugam bucatile de peste scurse de ulei, ardeiul gras taiat cubulete , maslinele taiate si semintele de susan rumenite usor(eu le-am rumenit in cuptorul cu microunde).Amestecam usor .

Asezonam salata cu un sos vinegreta preparat din ulei de masline, zeama de lamaie , sare si piper si umplem cu aceasta salata ardeiul gras curatat si taiat pe lungime si lamaile scobite de continut.

Va doresc pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu salata de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 22:45

Multumesc,Maria-Claudia...........

Bunica 1

15.09.2010, 14:30

Eu vreau o corabie galbena ! Dar cred ca n-a mai ramas ..........Mediiiii........, se adude un fosnet pe la fereastra ......sa fie oare corabia ?

Bucataras Medi 1

15.09.2010, 14:32

Buni, nu ai vrea sa plecam intr-o croaziera cu corabia?..................

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci