Bomboane Raffaello

de Silvioara in Dulciuri, 30 Dec 2011 | 4429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr, lapte praf
  • 100 gr. zahar pudra
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100 gr. nuca cocos + 50 gr. pentru ornat
  • 100 gr. unt
  • 1 lingura smantana
  • alune intregi nesarate, miez de nuca sau migdale.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Untul se amesteca cu smantana, zaharul pudra si cel vanilat, se adauga treptat alternand laptele praf cu nuca de cocos pana se obtine un aluat consistent din care se pot forma bombanele. Daca vi se pare prea moale aluatul, adaugati in mod egal o lingura de nuca de cocos si una de lapte praf. Cu mana se formeaza bomboane in mijlocul carora se introduce o aluna si se tavalesc usor prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

31.12.2011, 09:34

Silvioara 1

31.12.2011, 10:34

Multumesc. La multi ani, doamnelor! Anul Nou sa ne aduca multe multe bucurii, impliniri si inspiratie in bucatarie! Va imbratisez cu drag

mena29 1

01.01.2012, 20:35

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute tip Raffaello