Copanele la gratar cu garnitura de orez

de luminita20_2006 in Pui, 28 Mai 2009 | 5920 vizualizari

 

O reteta usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • rozmarin
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Garnitura:
  • 1 ceasca de orez
  • 4 cesti de apa
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • ulei
  • delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele la gratar cu garnitura de orez:

Copanelele se spala si se lasa in apa cu sare 30 min. Apoi se scot pe un servet de hartie, cad sa absorbit apa se condimneteza.Se pune un pic de ulei in tava gratar si se lasa sa se faca.

Garnitura: morcovul, si ardeiul se taie cubulete Se pune ulei intr-o tigaie mai mare si se lasa sa se caleasca morcovul si ardeiul, apoi se adauga apa, cand da in clocot se pune orezul, care a fost spalat in cel putin 3 ape. Se lasa sa fiarba si condimenteaza.

 Pentru a avea aspect garnitura se poate pune garnitura intr-un bol mic care a fost dat la rece .Se lasa sa se raceasca un pic si se intaorce in farfurie asfel ai ramane forma.

la mine arata asa copanele pt ca le-am taiat pe langa os sa se faca mai bine in tigaia gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele la gratar cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa