Conserva de peste in bulion la slow cooker Crock-Pot

de lili in Slow Cooker, 25 Oct 2019 | 3658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg peste
  • 400 ml bulion
  • 100 ml otet
  • 20 linguri ulei
  • piper macinat (dupa gust)
  • sare mare (aprox.2 lg)
  • apa
Portii: 9
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conserva de peste in bulion la slow cooker Crock-Pot:

Curatim pestele si il punem in oala slow cooker Crock-Pot. In otet am dizolvat sarea. Adaugam peste pește otetul cu sarea, bulionul, uleiul si piperul si vom completa cu apa, cat sa cuprinda toata compozitia.

 Setam aparatul pe low si 9 ore. Fierbem pana cand lichidul a scazut aproape de tot si oasele pestelui s-au inmuiat.

Cand este gata, punem pestele in borcane, usor ca se sfarma, capsam si punem la baie de abur, 40 min. de cand a inceput apa sa fiarba. Dupa ce s-a racit apa, se scot din oala si se pastreaza in camara.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva de peste in bulion la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot