Conopida picanta pane

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2011 | 5609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 varf cutit fulgi de ardei iute - sau mai mult!
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida picanta pane:

Spalam conopida , o desfacem in buchetele si o lasam 5 minute în apa cu sare. O punem la fiert timp de 2 minute in apa clocotita cu sare. Nu o fierbem mai mult pentru a nu se muia prea tare. Batem ouale si le amestecam cu fulgii de ardei iute.

Conopida scursa si racita o dam prin faina, oua si pesmet (ca la snitele). Incingem uleiul bine apoi punem conopida la prajit.

O vom rumeni pe toate partile. Servim conopida pane calda, dar si rece, cu lamaie, mujdei de usturoi cu smantana, sau salata de rosii.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida picanta pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de conopida (Piure low-fat)