Conopida pane cu iaurt

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2015 | 3975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri iaurt natur
  • 1/2 plic praf de copt
  • Sare
  • Piper
  • 100 ml ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane cu iaurt:

Se spala conopida, se taie bucatele si se fierbe in apa cu sare. Apoi se scurge si se paseaza cu furculita. Intr-un vas se bat ouale cu faina, iaurtul, praful de copt, sare si piper. Se mai adauga iaurt daca e necesar. Aluatul trebuie sa fie mai gros, sa nu se lipeasca la prajit. Se adauga in aluat conopida pasata. Se amesteca bine. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in uleiul incins. Se prajesc pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta. Servim conopida alaturi de iaurt cu usturoi. Sper sa va placa. Pofta va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte cu cascaval