Conopida pane

de MOKUSKA in Mancaruri de legume, 28 Aug 2015 | 3782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai mare
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Desfacem conopida buchetele, le spalam bine in apa rece. Intre timp punem la fiert apa intr-o oala mare. Dupa ce a dat apa in clocot adaugam sare dupa gust si punem buchetelele la fiert pana intra furculita in ele (nu mai mult!). Le scoatem cu o sita, le presaram cu piper si lasam sa se raceasca.

Cele 3 oua se bat cu  praf de sare si piper (eu am pus si praf de ardei iute tocat). Buchetelele de conopida le tavalim prin faina alba. Pesmetul pregatim intr-un bol.

Conopida presarata cu faina se da prin oua, dupa care se tavaleste prin pesmet.

In uleiul incins si la foc iute se prajesc pana se rumenesc, dupa care se scot pe o hartie absorbanta.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane