Conopida pane

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2013 | 39017 vizualizari

 

Este un deliciu , cel putin mie imi place tare mult . Perfecta si ca aperitiv dar si ca fel principal .
Acu conopida este pe toate tarabele si de ce sa nu profitam la maxim de ea.

 

INGREDIENTE

  • conopida (cam de 1-1.5 kg)
  • Sare
  •  3 oua
  •  3 linguri faina
  •  Ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida o desfacem buchetele si o tinem in apa rece , ca sa iasa eventuali chiriasiJ.

O punem la fiert in apa cu sare si o lasam sa fiarba pana cand intra furculita usor in ea .

O scurgem si o lasam sa se raceasca.

Intre timp intr-un castron batem ouale cu putina sare , si faina .

Punem tigaia  la incalzit si punem in ea ulei .

Fiecare buchetel de conopida il dam prin amestecul de ou si faina si il punem in tigaie la prajit .

Il lasam sa se rumeneasca pe-o parte si il intoarcem apoi pe cealalata parte . Mai mult de 2-3 minute nu ar trebui sa stea pe o parte.

Scoatem bucatile pe un servetel de hartie , pentru a se scurge surplusul de ulei.

Pofta buna .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Conopida pane