Conopidă pané ….altfel

de diaconta in Mancaruri de legume, 12 Iun 2012 | 3643 vizualizari

 

Nu foarte multă lume îndrăgeşte conopida ori broccoli.De aceea m-am gândit să modific puţin clasica reţetă.Ia să vedem….vă tentează?

 

INGREDIENTE

  • Cantitaţile vor fi în functie de câte portii doriti sa faceti.
  • O conopida
  • 2 oua
  • Faina
  • Pesmet
  • Sare,piper
  • Unt
  • Smantana
  • Cascaval
  • Marar verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă pané ….altfel:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.Nu o fierbem prea mult altfel se va împrastia.O scurgem si o lasam sa se raceasca.

Batem ouale cu putina sare,punem faina pana cand consitenta este mai subtire decat cea pentru clatite.Adaugam mararul taiat marunt.

Dam conopida prin amestecul de ou cu faina,apoi prin pesmet si o prajim in ulei.

Intr-un vas punem cubulete de unt,asezam conopida,deasupra punem smantana,piper si razuim cascaval.

Dam la cuptor pana cand cascavalul se topeste si devine auriu.

Mie mi-a placut foarte mult,alaturi cu o salata de varza si rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă pané ….altfel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (46)

Mihaela11_jo 1

13.06.2012, 21:47

Un deliciu; mie imi place si conopida si broccoli

mena29 1

14.06.2012, 18:10

andreea_angelo 1

17.06.2012, 18:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Conopida pane la cuptor