Pentru ca este conopida pe toate tarabele , am pus de o conopida la cuptor .
Conopida o desfacem buchetele si o tinem in apa rece cam o jumate de ora.
O punem la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie mai mult de jumate .
O strecuram si o lasam sa stea pana cand pregatim ceea ce ne trebuie.
Pregatim o tava in care punem bucatele de unt
Intr-un bol punem ouale , sare , piper alb si le batem cu un tel in forma de para .
Adaugam faina de soia (daca nu aveti faina de soia puteti sa folositi orice alt tip de faina) si amestecam bine adaugand smantana .
Conopida o punem in tava si turnam peste ea amestecul format mai sus .
Amestecam cu mana conopida in tava astfel incat sa fie acoperita fiecare bucatica si aranjam sa fie cat mai uniforma compozitia in tava .
Deasupra rupem mozzarella si dam la cuptorul incins pentru 20 minute .
Scoatem tava si presaram deasupra macul dupa care mai dam la uptor pentru inca 5-10 minute . Sa se rumeneasca bine deasupra.
Se poate servi cald sau rece .
1
se poate face si cu alt tip de branza
2
sau la fel de bine se pot adauga carnati