Imi facuse Gabita mai zilele trecute o pofta cu painicile ei umplute cu ou,ca musai a fost sa purced si eu sa-mi fac.Multam Gabita,tare bune au fost si eu zic ca's si elegante.
Se taie un capacel la chifle si se scobesc de miez,atat cat sa facem loc oului.Chiflele mele au fost mai mititele,dar m-am descurcat cu ele(macar ca nu mi-ar fi parut rau sa fie mai "incapatoare" la cate de bune sunt)
Data viitoare cred ca am sa pun si niste bucatele de sunca inainte de a pune oul.
Se sparge cate un ou in fiecare chifla.Se pune sare si piper deasupra.Ungem un vas de ceramica cu unt si asezam painicile inauntru.
Dupa sfatul Gabitei,am pus deasupra folie de aluminiu,pentru ca painicile sa nu se usuce prea tare ,fiind un cuptor obisnuit.
Le-am lasat la cuptor cam 20 de minute(imi place oul sa fie mai patruns),apoi am presarat bucatele de branza topita si am mai lasat putin la cuptor.
Am pus deasupra si cate o chifteluta si gata micul dejun.S-a mancat mult mai rapid decat s-a facut.