Conopida frantuzeasca

de amalia01 in Mancaruri de legume, 13 Sep 2013 | 6615 vizualizari

 

Un deliciu de toamna!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 2 oua
  • pastrama din piept de pui
  • telemea rasa
  • 1 cutie crema de branza cu smantana "ceva fin"
  • ulei
  • sare
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida frantuzeasca:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare

Ouale se bat cu putina sare

Pieptul se taie cubulete

Un vas termorezistent se unge cu putin ulei

Se aseaza un strat de conopida, apoi telemea rasa , piept de pui si ou batut...alternam pana la epuizarea ingredientelor, avand grija sa incheiem cu ou

Pe deasupra punem crema de branza si presaram pesmet

Dam la cuptor pentru cca 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vanata cu carnati