Conopida cu sos de mustar si usturoi

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2010 | 10977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivit de mare
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura de zahar
  • 2 linguri de mustar
  • 1,5 linguri de otet de vin
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml smantana
  • cateva frunze de patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sos de mustar si usturoi:

Conopida se curata, se spala, se rupe buchetele si se fierbe 10 minute in apa cu sare, dupa care se scoate si se lasa la scurs.

Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga otet, sare, mustar, usturoi pisat si se fierbe totul pe aburi , amestecand continuu. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga smantana si se da la rece.

Buchetelele de conopida se pun intr-un vas, se orneaza cu frunze de patrunjel si sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos de mustar si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]