Conopida cu smantana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 6895 vizualizari

 

Buna tare!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 300 gr smantana
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper alb
  • marar  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu smantana:

Se spala conopida se desface buchetelele.

Se incinge uleiul in cratita, se adauga ceapa tocata, apoi buchetelele de conopida, se pune si putina apa( 3 linguri) si se soteaza putin.

Se mai pune inca putina apa cat sa fiarba conopida si se acopera cu capacul.

Ouale se bat cu un praf de sare, apoi se adauga smantana, 2 linguri faina si 5 linguri de apa. Se toarna in oala peste conopida atunci cand este fiarta. Se adauga si usturoiul zdrobit. Apoi sare si piper dupa gust.  Se mai lasa pe foc zece minute. Se pune si mararul se stinge focul si se serveste...e delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

13.12.2010, 23:34

si eu sunt amatoare de conopida

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 09:52

o bunate ruxy

RuxyRux 1

18.01.2011, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu pesmet si smantana