Compot de visine

de ArianaBala in Sirop / Compot, 28 Iul 2011 | 5801 vizualizari

 

Cantitatile sunt pt un borcan de 800g compot de visine.

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de visine:

-spalam bine visinele si indepartam coditele;

-umplem pe jumatate borcanul cu visine;

-peste visine adaugam 4 linguri de zahar;

-umplem borcanul cu apa calduta;

-agitam putin borcanele ca sa se topeasca zaharul;

-intr-o cratita punem un prosop, pdeasupra punem borcanele cu compot de visine  si adaugam apa pana la capacul borcanelor;

-sterilizam borcanele cu compot de visine la foc mic 15-20 de minute dupa ce a inceput apa sa fiarba(daca visinele incep sa se crape oprim focul);

-acoperim cratita cu un prosop si lasam pana a doua zi cand le scoatem borcanele cu compot de visine din apa, stergem borcanele, le etichetam si le depozitam intr-un loc racoros;

TIPS-URI

1

visinele din compotul de visine pot fi folosite iarna la multe deserturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:14

bun bun

ArianaBala 1

19.05.2012, 10:23

Anul trecut am facut in total vreo 150 de borcane de compot...din diferite fructe...Este adevarat ca noi nu mancam fructele, bem decat sucul, care e foarte gustos si sanatos...decat sa bem toate porcariile din comert, mai bine un compot rece

andreea_angelo 1

30.06.2012, 22:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de mere "zdrentuite" cu scortisoara