Compot de piersici

de Constelatialeu in Sirop / Compot, 30 Iul 2013 | 4030 vizualizari

 

Parfumate,aromate,imbietoare,delicate si foarte gustoase....

 

INGREDIENTE

  • 25 kg piersici
  • 2,5 kg zahar
  • 50 borcane de 800 g
  • 1 t de rabdare....
Portii: 50
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici:

Se aleg piersicile coapte dar mai tari,se spala puful de pe ele se taie in felii potrivite si se aseaza in borcane de 800 g.Se adauga cca 50 g zahar la borcan,se umplu cu apa,se pune capacul se aseaza intr-o cratita inalta in care am pus un prosop  se pune apa in cratita pana sub nivelul capacului de la borcan si se fierb in apa cca 15 min.Se scot se aseaza unul langa altul borcanele si se acopera cu o patura,se lasa la racit pana  a doua zi.

TIPS-URI

1

alegem piersicile tari si fara pete

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Compot cu piersici decojite