Compot piersici

de alina_paula in Sirop / Compot, 31 Aug 2012 | 3547 vizualizari

 

pentru un borcan de 800g

 

INGREDIENTE

  • 3-4 piersici
  • 3 linguri zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot piersici:

Piersicile se spala foarte bine, se taie in 4-6 felii si se pun in borcane.

Peste ele se pun 3 linguri de zahar si apa si se pune capacul. Fiecare borcan se pune cu capacul in jos. Daca curg se mai strange capacul sau se pune altul.

Infasuram fiecare  borcan in ziare si le punem la sterilizat timp de 30 din momentul fieberii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de piersici