Compot de caise

de dakris in Sirop / Compot, 8 Iul 2012 | 5067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • caise
  • 3 linguri zahar pentru fiecare borcan
  • borcane de 800 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de caise:

Caisele (de preferat mai pitin coapte) bine spalate se rup jumatati si se pun in borcane cat sa ocupe 2/3 din volumul acestora. Se adauga 3 linguri zahar in fiecare borcan, se umplu cu apa pana la nivelul filetului si se  capseaza. Se agita putin borcanele sa se mai topeasca din zahar si se pun la sterilizat intr-o oala cu apa cat sa fie scufundate pana la dunga superioara a borcanului (latimea unui deget sub nivelul filetului capacului). Din momentul in care incep sa fiarba de mentin la foc mediu spre mic 30 min. Se inlatura de pe foc, se acopera oala cu un prosop si se lasa sa se raceasca in oala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

diaconta 1

10.07.2012, 09:01

ce bun si aromat e compotul de caise

dakris 1

16.07.2012, 08:17

Da, Dia buna si aromat!

dakris 1

16.07.2012, 08:17

Multumesc pt aprecieri,dragi bucatarasi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de caise Panacris