Compot cu cireşe confiate – Multicooker

de madi_marin in Sirop / Compot, 15 Noi 2013 | 3762 vizualizari

 

Extrem de gustos şi aromat, numai bun pentru serile lungi şi friguroase!

 

INGREDIENTE

  • 2 mere mari
  • 2 pere mari
  • stafide
  • 150 g cirese confiate
  • scorţisoară măcinată
  • zahăr după gust ( 8-10 linguri)
  • 1 l apă
  • zeama de la o jumătate de lămâie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot cu cireşe confiate – Multicooker:

Se pune apa în vasul aparatului, apoi se  setează programul BOIL. Când  fierbe, se adaugă cubuleţele de fructe curăţate de coajă, zahăr după gust, zeama de lămâie şi praf de scorţişoară.

Se lasă să fiarbă 10 minute, după care se adaugă cireşele confiate şi stafidele.

Se păstrează la cald  în Multicooker pentru 15  minute, pentru ca aromele să se întrepătrundă, apoi se dă la răcit şi se poate servi.

Poftă bună!

 Nota : preparatele gătite la Philips Multicooker, am observat că  păstrează mult mai bine aromele ingredientelor, astfel mâncarea ieşind mult mai gustoasă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot cu cireşe confiate – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de cirese