Coltunasi cu branza

de Lau in Dulciuri, 2 Noi 2011 | 8865 vizualizari

 

by miha

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 400 g faina
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • UMPLUTURA
  • 250 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • esenta de rom
  • 100 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu branza:

Se adauga faina intr-un bol mai mare, se face o gaura in mijloc, se adauga oul, putina sare, ulei si o cana de apa calduta. Se incorporeaza faina, daca este nevoie se mai adauga apa ,se framanata pana nu se mai lipeste de maini.

Se intinde o foaie subtire pe masa unsa cu faina, se taie patratele sau cercuri cu ajutorul unui pahar.

In mijlocul fiecarei forme se adauga cate o lingurita de umplutura, se lipesc marginile dandu-le forma de triunghi sau semiluna. Se preseaza cu furculita. Se fierb in apa cu sare cca 15 min, se scot pe un platou si se preseaza zahar tos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort stralucitor de visine