Cod marinat

de iry-gabriela in Peste, 23 Mar 2015 | 5428 vizualizari

 

Pozele nu sunt foarte reusite, dar mi-a plăcut cea prezentată pentru că atunci cand făceam poze, fetița mea cea obraznica mi-a ,, furat,, pâinea din farfurie.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 3 bucăți cod fără cap,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 lingură oțet,
  • delikat Secretul gustului,
  • piper,
  • foi dafin
  • 2 linguri de bulion.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod marinat:

Pentru început spălăm peștele și îl curățăm de solzi, după care il tăiem in bucati mai mari sau mai mici după preferință.    

Apoi așezăm bucățile intr-o cratiță si adaugăm pe rând : ulei, oțet, delikat  si piper după gust si 3-4 frunze de foi dafin.

Acoperim cu apă cat sa cuprindă peștele si lăsăm să fiarbă la foc moderat, fără a amesteca deoarece pestele fierbe foarte repede si riscăm sa se sfărâme.

Când apa a scăzut la jumătate adaugăm cele 2 linguri de bulion amestecând ușor,  după care se mai lasă sa fiarbă 15 minute.  

Se servește cald dar si rece cu paine sau mămăliguță  (eu aleg varianta a doua pentru că iubesc mamaliga).  

Poftă Bună sa aveți! 

TIPS-URI

1

Si ienibaharul este foarte bun de adăugat iar piperul este de preferat de folosit cel boabe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

23.03.2015, 08:59

miki_a 1

23.03.2015, 11:53

Foarte bun si sanatos! Salutari micutei!

iry-gabriela 1

23.03.2015, 13:17

Multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat la rece