Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Oana in Multicooking, 7 Mai 2019 | 4564 vizualizari

 

O reteta super buna pentru amatorii de mancare picanta si merge perfect cu niste nachos sau orez la aburi. Si se face suuuper repede la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa mare rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei gras verde
  • 500 g rosii in bulion
  • 400 g fasole rosie la conserva
  • 1 lingurita pudra de chilli
  • 1 lingurita oregano uscat
  • ½ lingurita chimion
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • cheddar ras si nachos pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul Brown/Sote pentru 15 minute si apasa Start.

Pune uleiul in vas si cand s-a incins adauga ceapa si usuroiul si soteaza-le putin.

Adauga apoi ardeiul gras tocat cubulete, dupa care pune carnea de vita.

Amesteca bine si lasa sa se soteze pana se termina programul setat.

Adauga condimentele, amesteca si inchide capacul.

Verifica supapa de aburi sa fie inchisa.

Seteaza programul Meat/Stew pentru 15 minute.

Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza supapa de aburi, deschide capacul si adauga fasolea rosie din conserva, scursa bine.

Seteaza din nou programul Brown/Sote pentru 5 minute ca sa mai fiarba putin mancarea.

La final presara patrunjel verde si serveste chilli con carne cu branza cheddar rasa si nachos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune