O reteta super buna pentru amatorii de mancare picanta si merge perfect cu niste nachos sau orez la aburi. Si se face suuuper repede la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul Brown/Sote pentru 15 minute si apasa Start.
Pune uleiul in vas si cand s-a incins adauga ceapa si usuroiul si soteaza-le putin.
Adauga apoi ardeiul gras tocat cubulete, dupa care pune carnea de vita.
Amesteca bine si lasa sa se soteze pana se termina programul setat.
Adauga condimentele, amesteca si inchide capacul.
Verifica supapa de aburi sa fie inchisa.
Seteaza programul Meat/Stew pentru 15 minute.
Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza supapa de aburi, deschide capacul si adauga fasolea rosie din conserva, scursa bine.
Seteaza din nou programul Brown/Sote pentru 5 minute ca sa mai fiarba putin mancarea.
La final presara patrunjel verde si serveste chilli con carne cu branza cheddar rasa si nachos.