Cele mai fragede coaste pe care le-am mancat vreodata! Pur si simplu, cade carnea de pe os. Sunt atat de fragede ca nu te poti opri din mancat. Daca nu aveti condimentul folosit de mine, asezonati carnea dupa gustul vostru.
Se amesteca coastele de porc cu condimentul si se aseaza in vasul de gatit al aparatului Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 l.
Se toarna apa si se seteaza slow cooker-ul Crock-Pot la 4 ore HIGH.
Nu trebuie sa amestecati, e de preferat sa nici nu o faceti, carnea va deveni atat de frageda incat va cadea de pe os.
Se scot bucatile de coaste, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pentru 15 minute, pentru rumenire.
Daca ramane lichid in vasul de gatit, il puteti folosi ca sa preparati un sos. Adaugati o jumatate de pahar de apa, o lingurita de amidon alimentar, condimentati dupa gust si lasati pe foc pana se ingroasa.
Se servesc calde.