Coaste de porc in sos whisky-barbeque

de baby_ktalyna in Porc, 20 Oct 2013 | 6132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg coaste de porc
  • 1 kg cartofi mici

Pentru sos:

  • 3 lingurite miere
  • 1 sos barbeque(250 ml)
  • 50 ml whisky
  • 1 lingurita zahar
  • 80 ml apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc in sos whisky-barbeque:

Coastele se taie bucati ,apoi se prepara sosul( se amesteca toate ingredientele).Se dau coastele prin sos apoi se pun in tava iar restul de sos se pune  si el in tava,se pot lasa o ora sa le patrunda sosul,se da la cuptor la 180 de grade pentru o ora-o ora jumate. Cartofii nu i-am curatat,doar i-am spalat bine si i-am facut in frieteusa si i-am condimentat cu condiment pentru cartofi.

TIPS-URI

1

Cartofii pot fi condimentati si amestecati cu usturoi presat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc in sos whisky-barbeque" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste in vin alb, la cuptor