Coaste de porc caramelizate

de luminita20_2006 in Porc, 16 Ian 2012 | 5423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg  coaste de porc                                               
  • 50 gr unt                                                                 
  • 1/2 ceasca cu vin alb                                               
  • 2 catei de usturoi                                                    
  • rozmarin                                                                  
  • 400 ml supa de carne                                             
  • cuisoare                                                                  
  • sare, piper                                                              
  • 2 linguri miere                                                     
  • 1 lingura zahar brun                                              
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc caramelizate:

Carnea se spala apoi se infinge in ea cuisoare.Topim untul, adaugam rozmarinul pisat, usturoiul zdrobit, sarea si piperul.  Cu acest amestec se unge carnea si se da la rece 30 min. Dupa care se pune carnea intr-o tava se toarna vinul si supa de carne si se da la cuptor la foc potrivit.

Intre timp, amestecam mierea cu zaharul brun . Dupa o ora se unge carne cu acest amestec pastrand si pentru final, iar cu 15 minute inainte de a fi scoasa se unge cu restul de amestec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

diana_k 1

17.01.2012, 08:04

arata foarte apetisant..

luminita20_2006 1

17.01.2012, 14:36

Multumesc fetelor ...au fost foarte bune, poza nu e foarte reusita ..au avut ceva carnita si ce pot sa zic merita incercata reteta, ai multumesc Lincutei Marin pentru reteta

VERONICA2607 1

11.03.2012, 09:45

super...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc vietnamez