Muschi de porc sibian

de kamy in Porc, 12 Noi 2010 | 22342 vizualizari

 

O bunatate...am avut si ajutor...Sabina,printesa mea de 10 ani...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr.muschi de porc
  • 5 felii 0,5 cm de cascaval
  • 2 felii 0,5 cm de sunca
  • 3 ciuperci mari
  • 6 cartoji potriviti
  • 3 oua-2 fierte tare
  • 3 castraveti murati
  • 4 jum.gogosar murat
  • 3-4 lg.smantana
  • tarhon in otet
  • ulei
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc sibian:

Muschiul se curata de grasime,fibre si se taie felii de cate 1 cm ca un portofel...prima felie aproape pana jos si a doua pana jos asa incat dupa ce batem carnea bine ne alegem cu un snitel mare.Ne iasa 3 astfel de bucati.Dupa cum am spus le batem bine,pana obtinem niste snitele subtiri,le saram,piperam dar numai pe partea din exterior.In interior punem o buc.cascaval,peste una de sunca si le impaturam in asa fel incat sa obtinem niste pachetele.Daca nu stau bine inchise va puteti ajuta de scobitori.Se dau rulourile prin faina si se prajesc(intorcandu-le pe toate partile)intr-o tigaie bine incinsa cu 1 lg.de ulei.

Pana se prajesc rulourile,punem intr-o tigaie o lg.de unt si una de ulei si calim la foc mare,ciupercile taiate julien.Dupa ce-s gata le saram putin.

Luam rulourile prajite,le asezam pe o farfurie,punem deasupra ciupercile si peste cate o felie groasa de cascaval si le introducem in cuptorul cald,la foc mic,5-10 min.

Sosul tartar:

Facem o maioneza bat dintr-un galbenus si ulei si o lungim cu smantana groasa pana obtinem o maioneza care nu curge din lingura.

Taiem cubulete mici,mici,3 castraveti mutari,gogosari murati cam 3-4 jumatati,2 oua fierte tare,tarhon din otet cat iei cu 3 degete.Se amesteca toate in maioneza(daca sunt castravetii prea zemosi,sa-i stoarceti),se mai adauga otet de la tarhon daca e nevoie,se sareaza si pipereaza.

Cartofii i-am curatat,i-am spalat,i-am taiat rondele mai groase si i-am pus la fiert.Cand s-au fiert pe jumate,i-am scos si i-am prajit.

Pe o farfurie se pune un muschi sibian,cartofi prajiti,sos tartar si muraturi.

Noi am mancat cu sfecla rosie

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc sibian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (29)

kamy 1

23.12.2010, 19:16

cris27... reteta loco multumesc...seamana cu mama-sa

Cris2711 1

23.12.2010, 21:18

da? cu tine?abia astept sa te vad

kamy 1

23.12.2010, 23:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]