Coaja rasa de lamaie, limeta si portocala cu zahar

de -Licurici- in Conserve, 7 Noi 2016 | 4006 vizualizari

COMENTARII (13)

CameliaR 1

07.11.2016, 21:20

cristinutanicolita 1

07.11.2016, 21:21

Adauga comentariu...

Andra_Constantinescu 1

07.11.2016, 21:40

Buna pentru prajiturele!

Gherca Daniela 1

07.11.2016, 21:44

super!

Bunica 1

07.11.2016, 21:50

Strânge furnicuțo!

Rocsi 1

07.11.2016, 22:02

Si eu mai fac asa cand desfac portocale sau cu lamaie. Super!

Rahela Velicu 1

07.11.2016, 22:47

MotanLaOale 1

07.11.2016, 22:48

RuxyRux 1

08.11.2016, 00:28

Iti sugerez sa faci asta numai cu lamai si portocale Bio, sunt singura varianta netratata cu substante chimice. Daca citesti pe lazile in care sunt aduse, scrie clar : coaja nu este destinata consumului alimentar. Sunt niste chimicale ingrozitoare care nu se duc la spalat din pacate! Asa ca ai grija draga mea, dauneaza grav sanatatii. Pe vremuri erau mai responsabili si nu utilizau asemenea nenorociri, acum nu stiu ce i-a apucat! Ideea e grozava, asa faceam si eu o puneam la borcan pentru cozonac, acum fac rar asta numai cand gasesc Bio....

-Licurici- 1

08.11.2016, 06:50

Lamaile le iau bio, dar lime nu gasesc si nici portocale mereu. Nu am stiut ca asa scrie pe cutii. Multumesc pentru sfat!

iry-gabriela 1

08.11.2016, 08:39

bravo

RuxyRux 1

08.11.2016, 08:52

Da scumpo, din pacate asa scrie, eu cumpar cu lazile si stiu, foarte trist

Panacris 1

11.11.2016, 08:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cu crema de capsuni