Aceasta reteta este continuarea unui articol publicat anterior unde promiteam sa vin si cu restul retetei. Este vorba despre reteta „Clatitte umplute cu ciuperci si dovlecei” pe care o gasiti pe blogul meu cat si aici pe site . Dupa cum spuneam atunci maldarul de clatite a fost umplut jumatate cu ciuperci si dovlecei. Cealalta jumatate a fost umpluta cu crema de branza de casa si avocado.
Crema de branza de casa am obtinut-o prin amestecarea branzei cu smantana, la care am adaugat condimente. Si reteta cremei de branza de casa se afla pe site http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-branza-facuta-in-casa-49993.html.
Ce am adus nou de data aceasta a fost sa adaug avocado, ardei gras si muschi afumat pe langa ceapa rosie si marar. Deci am luat cateva felii de branza, de data aceasta am folosit de capra, le-am pisat cu furculita si le-am amestecat cu smantana. Ceapa rosie taiata fin si mararul le-am adaugat in crema de branza impreuna cu avocado taiat cubulete, ardeiul gras si muschiul afumat. Drept condimente am folosit oregano, busuioc, piper verde, sare. Cu aceasta compozitie am umplut restul clatitelor.