Pregatim clatitele dupa reteta data sau dupa reteta noastra preferata. Le facem subtirele, nu groase.
Ceapa si pieptul de pui, fiert in prealabil se toaca marunt.
Ciupercutele se pun la scurs, apoi se toaca si ele marunt.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa.
Lasam sa se caleasca 2-3 minute, apoi adaugam ciupercutele tocate, si lasam putin.
La final adaugam pieptul de pui, condimentam cu sare, piper si putin patrunjel uscat si mai lasam cca. 4-5 minute pe foc.
Intr-un bol punem ouale, faina, laptele, putina sare, piper si omogenizam.
Luam apoi clatitele, le umplem cu cate 1-2 linguri de umplutura, le impachetam, apoi le dam prin amestecul de ou cu faina si le punem la prajit in tigaie.
Servim clatitele calde cu smantana.
Pofta buna!