Clatite cu smantana si piept de curcan

de alexandra27 in Curcan, 1 Feb 2013 | 4300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite
  • 350 g faina
  • 70g margarina
  • 3 oua
  • 5 dl lapte
  • putina sare
  • Pentru umplutura
  • 200 g piept curcan
  • 60 g dovlecel
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 ciuperci medii
  • 1 dl ulei de masline
  • 2 dl smantana
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu smantana si piept de curcan:

Se fac clatitele.

Se taie  carnea, dovlecelul si ciupercile cubulete. Ceapa se curata se taie marunt si se caleste in uleiul de masline. Cand devine transparenta se adauga carnea, iar apoi dovlecelul si ciupercile, se tempereaza cu sare.

Incalzeste cuptorul la 200*C.

Peste carne se adauga smantana si 2 linguri de apa,se lasa la foc mic 10 minute.Iar apoi se lasa la racit.

Dupa ce s-au se impacheteaza dupa gust  si se pun 5-10 minute la cuptor.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu smantana si piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu piept de pui si ciuperci