Clatite cu lapte si "Ceva fin" cremos

de Dea_Dea in Dulciuri, 12 Sep 2013 | 2786 vizualizari

 

Clatitele ne plac tare mult, fie cu dulceata, fie cu branza.

 

INGREDIENTE

  • 7 linguri pline cu faina
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • un ou
  • 2 linguri zahar
  • 600 ml lapte
  • ulei
  • o cutie Ceva Fin Cremos Delaco
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu lapte si "Ceva fin" cremos:

Se pun in castron, faina, sarea, zaharul, esenta de vanilie si oul. Pe rand se adauga laptele si se omogenizeaza.

Se unge tigaia cu ulei , se pune cu polonicul si se uniformizeaza, se lasa la rumenit.

Se intoarce clatita si se partea cealalta sa se rumeneasca si se pune in farfurie.

Se pune crema si se ruleaza.

TIPS-URI

1

Se pot umple si cu dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu lapte si "Ceva fin" cremos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Corinuta 1

12.09.2013, 14:53

Tare-mi plac!

Dea_Dea 1

12.09.2013, 23:16

Rocsy am pus lingurile cu faina cu varf , da eu am masurat cu polonic gradat

RuxyRux 1

12.09.2013, 23:22

Mmmmmmm... Bunatateee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu branza