Clatite cu cascaval Delaco

de Bucataras Monica in Dulciuri, 20 Feb 2016 | 1956 vizualizari

 

Clatite rumenite,cu dragoste pregatite

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 200 grame faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 3 linguri de ulei
  • un varf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu cascaval Delaco:

Se mesteca faina cu praful de copt,se separa albusurile de galbenusuri,se mixeaza albusurile pana cand se fac spuma,galbenusurile se bat intr-un alt bol cu un varf de sare.
Se toarna laptele cu uleiul peste galbenusuri si se amesteca cu faina (aceasta fiind amestecata cu praful de copt). Se incorporeaza albusurile si se amesteca pana cand compozitia devine omogena.
Apoi se incalzeste tigaia pt clatite si se unge cu o lingurita de ulei(procedeul se repeta la fiecare clatita).
Dupa ce tigaia s-a incins , se toarna cca. un polonic din compozitie pe centrul tigaii apoi se intinde. Dupa ce clatita incepe se rumeneasca,se intoarce  pe partea cealalta.  Dupa ce s-a copt o putem servi cu diferite dulceturi sau soiuri de branzeturi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Bucataras Monica 1

21.02.2016, 13:02

MotanLaOale 1

23.02.2016, 12:03

DeliciidelaM 1

28.03.2016, 20:03

Ce bine arata! Deabia astept sa se termine postul sa pot sa le incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bradut de Craciun