Clatite cu branza

de LUK in Dulciuri, 16 Feb 2011 | 5792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru clatite:
  • • 1 ou
  • • 100ml lapte
  • • 1 plic de zahar vanilat
  • • 400gr faina
  • • apa minerala cat cuprinde pentru  a iesi un aluat ca o smantana groasa
  • • o jumatate de lingurita de sare
  • • o lingura de zahar
  • • Pentru umplutura:
  • branza telemea 250gr(sau dupa dorinta..)
  • • ulei pt uns tigaia si clatitele
  • • o lingurita de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza:

Se prepara aluatul pentru clatite astfel;oul se amesteca cu zaharul,sarea,zaharul vanilat,laptele si o jumatate din faina.amestecam foarte bine adaugam putina apa minerala,restul de faina si apa minerala(cat e nevoie sa se subtieze faina).Se unge o tigaie (preferabil din teflon,neaderenta)cu putin ulei si se pune pe aragaz.Cand e fierbinte tigaia  se toarna cu polonicul aluat.Se coace pe o parte apoi se intoarce pe partea cealalata.

Se pune pe o jumatate de clatita branza rasa si se impatura.Se unge cu ulei se preseaza marginile si se scoate pe farfurie cu partea din tigaie in sus.Se unge si aceasta parte si gata...

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

LUK 1

17.02.2011, 11:35

Rocsi..elena..onesta..Diva

Cris2711 1

17.02.2011, 17:18

Doamne Florina vrei sa ma rasfeti si pe mine ca si pe familia ta?

LUK 1

17.02.2011, 17:36

Pai cum altfel?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si bezea