Clatite aperitiv

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 10063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • clatite:
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 200 ml apa minerala
  • 4 linguri ulei
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • rozmarin si busuioc
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite aperitiv:

Clatite:

Faina se amesteca cu laptele caldut si apa minerala,sa iasa o compozitie ca o smantana.Se adauga galbenusurile,uleiul si se mixeaza bine.La sfarsit,incorporam si albusurile batute spuma cu 1 lingurita de sare.

Umplutura:

Legumele tocate marunt le inabusim in uleiul de masline,la foc mic. Adaugam carnea tocata si sucul de rosii. Condimentam si potrivim gustul de sare.

Clatitele le umplem cu aceasta compozitie racita, le rulam strans si taiem capetele, daca este necesara o estetizare. :))

Se cladesc sub forma de piramida si se presara cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu branza proaspata si marar