Clatite aperitiv

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 9366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • clatite:
  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 200 ml apa minerala
  • 4 linguri ulei
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • rozmarin si busuioc
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite aperitiv:

Clatite:

Faina se amesteca cu laptele caldut si apa minerala,sa iasa o compozitie ca o smantana.Se adauga galbenusurile,uleiul si se mixeaza bine.La sfarsit,incorporam si albusurile batute spuma cu 1 lingurita de sare.

Umplutura:

Legumele tocate marunt le inabusim in uleiul de masline,la foc mic. Adaugam carnea tocata si sucul de rosii. Condimentam si potrivim gustul de sare.

Clatitele le umplem cu aceasta compozitie racita, le rulam strans si taiem capetele, daca este necesara o estetizare. :))

Se cladesc sub forma de piramida si se presara cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

liana_geicu 1

02.12.2009, 13:33

felicitari pentru premiu, ce norocoasa esti! clatitele sunt apetisante!

luminita20_2006 1

02.12.2009, 21:07

felicitari miha

Miha 1

02.12.2009, 22:52

Multumesc!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite gratinate cu ciuperci si piept de pui