Ciupercute cu orez

de Veronica22 in Mancaruri de post, 31 Mar 2013 | 3413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci
  • 100 gr bulion
  • 50 ml ulei
  • 1 buc. ceapa
  • 1 lingurita sare,
  • piper alb
  • 3 buc. ardei gras
  • 100 gr orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu orez:

Curatam ciupercile de codite si le punem intr-un vas cu apa si le vom opari 5 min.
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei,adaugam ardeii taiati marunt si coditele de la ciuperci taiate si ele marunt.

Adaugam orezul care a fost spalat si scurs.Se calesc bine pana cand scade toata zeama lasat de legume.Asezonam cu sare si piper

Adaugam cateva fire de patrunjel verde tocat.
Ciupercile care s-au oparit se scurg bine.
Umplem ciupercile cu aceasta compozitie,le asezam intr-un vas termorezistent in care am pus bulionul.

Acoperim vasul si dam la cuptor 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ianculubita 1

08.04.2013, 07:55

LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI!!

Ina 1

08.04.2013, 21:04

la multi ani !

Rocsi 1

08.04.2013, 21:18

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Humus cu lupin si avocado