Ciuperci umplute la gratar a la gelu

de gelu in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 13168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon proaspete
  • 50 gr. slanina afumata,
  • 100gr salam (costita,jambon,kaizer)
  • 1 lingura patrunjet verde tocat marunt
  • 2 linguri smantana,
  • 1 ceapa mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,piper dupa gust(optional se pune si ardei iute tocat marunt sau pasta de ardei iute0
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la gratar a la gelu:

Ciupercile se curata,se spala.Cozile de la ciuperci se curata se toaca marunt,se amesteca cu salamul tocat,ceapa,usturoiul,patrunjelul,smantana,sare,piper.Se ia cu lingurita din tocatura si se pune in fiecare ciuperca. Deasupra se pune cate o feliuta de slanina.Se da la cuptorul incalzit cca 40 min.Se servesc cu garnitura de cartofi si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la gratar a la gelu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lilik 1

25.07.2011, 18:11

as papa si eu o ciupercuta

Ina 1

25.07.2011, 18:20

buuuneee

mihaelar63 1

01.02.2012, 12:35

Sa traiesti !!!
La multi ani !!!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chiftele pufoase din carne, reteta casei