Ciuperci umplute la cuptor

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 14853 vizualizari

 

Am servit aceste ciuperci alaturi de orez sarbesc.

 

INGREDIENTE

  •  20 ciupercute mici champignon
  • 1 ceapa
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • cascaval 
  • marar tocat 
  • un catel mare de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile le spalam bine si le uscam cu un prosop de bucatarie. Le scoatem coditele, iar palarioarele le asezam intr-o tava. Tocam marunt coditele, la fel si ceapa.

Inabusim ceapa in unt. Cand se inmoaie adaugam bucatelele de ciuperci, acoperim cratita cu un capac si le lasam sa se inmoaie si apoi sa scada tot lichidul pe care il lasa ciupercutele.
Separat, amestecam smantana cu faina, pana nu mai se simte niciun cocolos.
Adaugam smantana si mai lasam 1-2 minute pe foc. Adaugam sare si piper dupa gust.
Umplem palarioarele si asezam deasupra cate o felie de cascaval. Le dam la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Adinacarla 1

15.01.2010, 18:06

Multumesc de primire...imi cer scuze daca am facut greseli...dar promit ca voi avea grija pe data viitoare

Bucataras 1

15.01.2010, 20:09

Bine ai venit printre bucatarasi!

Teo 1

15.01.2010, 21:01

Adina ,ai migalit ceva la ciupercutele acestea, dar a iesit ceva frumos.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor