Ciuperci umplute cu salam si cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2016 | 7438 vizualizari

 

Simplu de facut si bune!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • 6 ciuperci champignon;
  • 80 g salam rustic;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • sare;
  • 5 linguri suc de rosii;
  • putin piper negru macinat;
  • o foaie de dafin;
  • o frunza verde de busuioc;
  • 60 g cascaval ras.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu salam si cascaval:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Ciupercile se spala, iar coditele se toaca.

Salamul se taie cubulete.

Ceapa, coditele de ciuperci si salamul se calesc intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei de masline, cu putina sare.

Se adauga sucul de rosii, putin piper negru macinat, o foaie de dafin si o frunza verde de busuioc (spalata si tocata). 

Ciupercile se aseaza intr-o tava pentru briose unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt (pentru briose) si se dau cu putina sare, apoi se umplu cu compozitia din tigaie (dupa ce aceasta a scazut). Se presara cascaval ras pe fiecare ciuperca, apoi se introduce tava la cuptor pana cand ciupercile se patrund bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

31.07.2016, 09:20

anca_rm 1

01.08.2016, 09:29

frumoasa ti-au iesit

Andra_Constantinescu 1

05.08.2016, 07:40

Mulțumesc, Daniela&Anca!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite sarate