Ciuperci umplute cu salam si cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2016 | 7173 vizualizari

 

Simplu de facut si bune!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • 6 ciuperci champignon;
  • 80 g salam rustic;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • sare;
  • 5 linguri suc de rosii;
  • putin piper negru macinat;
  • o foaie de dafin;
  • o frunza verde de busuioc;
  • 60 g cascaval ras.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu salam si cascaval:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Ciupercile se spala, iar coditele se toaca.

Salamul se taie cubulete.

Ceapa, coditele de ciuperci si salamul se calesc intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei de masline, cu putina sare.

Se adauga sucul de rosii, putin piper negru macinat, o foaie de dafin si o frunza verde de busuioc (spalata si tocata). 

Ciupercile se aseaza intr-o tava pentru briose unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt (pentru briose) si se dau cu putina sare, apoi se umplu cu compozitia din tigaie (dupa ce aceasta a scazut). Se presara cascaval ras pe fiecare ciuperca, apoi se introduce tava la cuptor pana cand ciupercile se patrund bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

31.07.2016, 09:20

anca_rm 1

01.08.2016, 09:29

frumoasa ti-au iesit

Andra_Constantinescu 1

05.08.2016, 07:40

Mulțumesc, Daniela&Anca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cabanos in foietaj