Ciuperci umplute cu piept de pui

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 5434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciuperci potrivite si cu codite
  • 300-350 g de carne de pui
  • sare, piper,
  • boia
  • un pic de unt
  • 1 ou
  • parmezan
  • ulei
  • hartie cerata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu piept de pui:

Se curata ciupercile de membrana exterioara, se toaca coditele aferente marunt, se amesteca cu pieptul de pui tocat. Se amesteca si cu ou se adauga sare si piper, am adaugat si un pic de unt. Tava de cuptor se unge cu putin ulei asezandu-se hartie cerata pe care se vor adauga ciupercile umplute, am condimentat si cu un pic de boia ciupercile.


In ultimele 5 minute radem si un pic de parmezan pe fiecare ciuperca in parte, continuandu-se coacerea. Pofta Buna  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]