Ciuperci umplute cu piept de pui

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 5261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciuperci potrivite si cu codite
  • 300-350 g de carne de pui
  • sare, piper,
  • boia
  • un pic de unt
  • 1 ou
  • parmezan
  • ulei
  • hartie cerata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu piept de pui:

Se curata ciupercile de membrana exterioara, se toaca coditele aferente marunt, se amesteca cu pieptul de pui tocat. Se amesteca si cu ou se adauga sare si piper, am adaugat si un pic de unt. Tava de cuptor se unge cu putin ulei asezandu-se hartie cerata pe care se vor adauga ciupercile umplute, am condimentat si cu un pic de boia ciupercile.


In ultimele 5 minute radem si un pic de parmezan pe fiecare ciuperca in parte, continuandu-se coacerea. Pofta Buna  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tort sarat