Un chec aperitiv minunat si care ar sta tare bine pe masa de Craciun sau chiar de Revelion!
Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si se omogenizeaza. Cascavalul se da pe razatoarea mare iarardeiul kapia se taie cubulete. La fel se taie si sunca.
Se pun peste amestecul de oua si smantana si se amesteca. Patrunjelul verde se toaca marunt si se pune peste compozitie. La final se adauga faina cu praful de copt. Se omogenizeaza bine totul si se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara cu seminte si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. Se face proba cu scobitoarea.
Se serveste atat cald cat si rece. Pofta buna!
1
Se mai pot adauga in compozitie si masline sau orice altceva credeti ca se potriveste. Compozitia finala trebuie sa fie mai groasa decat cea pentru clatite.