Andra Mihail ne arată astăzi o rețetă de aperitiv sau gustare ultra delicioasă: Ciuperci umplute. Cu doar câteva ingrediente poți savura un aperitiv gustos cu efort minim.
Pentru aceste Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos ai nevoie de doar 3 ingrediente: ciuperci, cremă de brânză și parmezan.
Simplu și gustos, nu-i așa?
Cum se prepara Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos:
Șterge bine ciupercile, apoi îndepărtează codițele și toacă-le mărunt.
Așază ciupercile într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline și un cub de unt. Adaugă codițele tocate și puțin usturoi mărunțit. Condimentează cu sare și piper și lasă totul să se rumeneasca bine, apoi scoate-le într-un castron ca să se tempereze.
Adaugă peste ele crema de brânză și parmezan ras și amestecă să se omogenizeze compoziția. Umple ciupercile din tavă cu compoziția de brânză. Rade parmezan peste fiecare ciupercă umplută.
Coace ciupercile umplute în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, pentru 15-20 minute.
După coacere, garniseste ciupercile cu puțin cimbrișor. Se pot servi calde așa simple sau alături de o friptură.
Încearcă și rețeta de Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc sau varianta de Ciuperci umplute cu brânzeturi.
Îți recomandăm și rețeta de Omletă cu ciuperci, foarte gustoasă.
Poftă bună!