Ciuperci umplute

de dantes in Porc, 22 Mar 2018 | 3701 vizualizari

 

Cei care tin post pot prepara aceasta reteta fara creier

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 500 g creier de porc
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Creierul se lasa in apa rece circa o ora, apoi se curata si se taie marunt.

Spalam ciupercile, le rupem coditele pe care le taiem marunt.

Calim ceapa in ulei, adaugam coditele taiate de la ciuperci, apoi creierul; cand sunt aproape gata, condimentam cu sare si piper si adaugam patrunjelul verde. Cu aceasta compozitie umplem palariile ciupercilor si le dam la cuptor pentru 30 de minute.

Se pot servi cu o salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]