Ciuperci umplute

de dantes in Porc, 22 Mar 2018 | 3094 vizualizari

 

Cei care tin post pot prepara aceasta reteta fara creier

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 500 g creier de porc
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Creierul se lasa in apa rece circa o ora, apoi se curata si se taie marunt.

Spalam ciupercile, le rupem coditele pe care le taiem marunt.

Calim ceapa in ulei, adaugam coditele taiate de la ciuperci, apoi creierul; cand sunt aproape gata, condimentam cu sare si piper si adaugam patrunjelul verde. Cu aceasta compozitie umplem palariile ciupercilor si le dam la cuptor pentru 30 de minute.

Se pot servi cu o salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creier pane