Ciuperci umplute

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 1 Iul 2017 | 8592 vizualizari

 

O reteta simpla,delicioasa si de sezon :) 

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci mari
  • 1 morcov
  • 1 ceapa de marime potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 1 zucchina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Incepem prin a curata ciupercile de pielita .Le trecem apoi sub un jet de apa rece si separam palarioarele de picioruse. 

Piciorusele ciupercilor le tocam marunt.

Morcovul il curatam,il spalam si il taiem cuburi.

Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul il spalam, il taiem in doua pe lung, indepartam cotorul si il curatam de seminte si nervuri. Apoi il taiem cuburi mici.

Zucchina o spalam, indepartam extremitatile si la fel, o taiem cuburi. 

Intr-o tigaie antiaderenta, punem putin ulei si adaugam legumele.Lasam la calit, potrivind de sare si piper.

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam palariile ciupercilor. Umplem fiecare ciuperca cu amestecul de legume.

Stropim cu putin ulei si dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 200 grade C, pentru 10 -15 minute. 

Se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci ! 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]