Ciuperci umplute

de Laly in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2010 | 4706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 kg ciuperci
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de unt
  • 3 linguri cu vin sec
  • sare,piper
  • 100 gr cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata si se spala ciupercile.Coditele se toaca marunt.La fel si rosiile,ceapa si pieptul de pui.

Se pune pieptul de pui la calit intr-o cratita.Se adauga ceapa tocata marunt.Cand s-a rumenit se adauga rosiile si coditele.Se sareaza si se condimenteaza dupa gust.

Se pun ciupercile intr-o tava.Se umplu cu acest amestec.Se pune cascaval ras deasupra si se baga la cuptor pana se inmoaie ciupercile.Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]