Ciuperci la cuptor umplute cu codite - reteta simpla si usor de preparat
Ideala pentru cina sau pranz, aceasta reteta nu necesita ingrediente complicate si este gata in cateva minute. Urmeaza instructiunile noastre pas cu pas si bucura-te de o masa plina de arome. Perfecta pentru intreaga familie!
Pentru aceasta reteta vei avea nevoie de: ciuperci, ardei rosu, usturoi, patrunjel si condimente
Ingrediente pentru Ciuperci la cuptor umplute cu codite - reteta simpla si usor de preparat:
Cum se prepara Ciuperci la cuptor umplute cu codite - reteta simpla si usor de preparat:
Pentru inceput spalam ciupercutele, le curatam de coaja si le scoatem coditele.
Intr-o tava asezam 10 ciuperci cu fata in jos si le dam la cuptor vreo 10 minute sau pana isi lasa sucul/apa, scurgem acest lichid cu grija sa nu ne ardem si intoarcem ciupercile cu fata in sus.
Intre timp ne ocupam de umplutura: tocam marunt cele 2 ciuperci lasate si coditele de la toate ciupercile, tocam marunt si ardeiul cu patrunjelul, punem si usturoiul si pe urma condimentam dupa gust.
Cu aceasta compozitie umplem ciupercile, stropim cu putin ulei si dam din nou tava la cuptor pentru cca.20 minute.
Se servesc alaturi de o friptura, cu salata, sau chiar simple cu mujdei de usturoi!
Noi am servit alaturi de un Pui pe sticla la cuptor si o Salata de cruditati
Pofta buna!
Va recomandam cu drag si reteta Ciupercute umplute cu spanac si orez